Wie zijn wij

Mijn naam is Anne. Vanaf jongst af aan was ik altijd aan het knutselen/”freubelen”. Door mijn moeder ben ik gaan kaarten maken en handwerken vond ik in het begin een hobby voor oude mensen, maar toen ik het eenmaal zelf toch probeerde vond ik het super leuk en doe ik het graag. Haken, quilten, breien, borduren, kaarten maken, sieraden maken, werken met vilt en nog heel wat meer.

Ik heb de opleiding activiteitenbegeleiding Natuur & Welzijn succesvol afgerond. Daarna heb ik gewerkt op een zorgboerderij met kinderen/jongeren en volwassenen met een vorm van autisme. Om mij daarin nog meer te verdiepen heb ik cursussen gevold van Geef me de 5 van Colette de Bruin. De 5 klavertjes ben ik gestart omdat ik begeleiding in kleinere groepen veel beter vind, omdat je dan pas echt aan individuele leerdoelen.

De workshops heb ik gestart om mensen te leren handwerken en nieuwe technieken te leren. De kinderfeestje sluiten mooi aan op mijn activiteiten opleiding.

’t Freubelstekkie zijn we gestart omdat er mensen waren die graag met anderen wouden gaan handwerken. We doen dat met veel plezier en helpen elkaar graag in onze hobby!

Mijn moeder helpt mij met voorbereiding van workshops en kinderfeestjes en als het nodig is bij ‘t Freubelstekkie. Ze is mijn steun en toeverlaat en mijn inspiratie!

IMG_5745