Verzenden

Verzenden en retour sturen

Als U een bestelling plaatst bij ons kunt op de aangegeven manieren betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer Uw bank. Vervolgens wordt U doorgeleid via het betaalsysteem naar Uw eigen bank waar de betaalopdracht voor U klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en U autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van Uw betaalrekening afgeschreven. Bestelling worden meestal dezelfde dag verzonden maar het kan gebeuren dat we er een dag langer over doen, 1 tot 3 werkdagen. Op zaterdag en zondag besteld gaat maandag verzonden worden.
 
Besteld u vanuit België kies dan voor bankcontant. Dit kan tussen de 1 a 3  (weekeind) dagen duren, zodra het op onze rekening staat zal u pakket meteen verstuurd worden, over het algemeen streeft DHL om het pakket binnen 1 werkdag geleverd te krijgen maar helaas kan dit soms wat langer zijn. Hou rekening met 1 tot 3 werkdagen. Bij bestelling boven de €70 is verzenden naar België gratis.

De pakketten worden bezorgd door DHL. DHL probeert de pakketten te leven binnen 1 werkdag/zaterdag. België kan soms 2 dagen duren, naar een DHL ophaalpunt 1. De brievenbus post word bezorgt door uw postbezorger, deze leveren van dinsdag t/m zaterdag.
Let er wel op dat uw adres goed ingevuld is, als uw bestelling retour gestuurd wordt i.v.m. een foute adressering zullen deze kosten doorberekend worden voor het opnieuw verzenden. De verzenden kosten zijn €4.50 vast tarief en boven de €65 zijn de verzendkosten gratis binnen NL. Verzenden van zowel via de brievenbus als een pakket gaat met een track en tracé code, deze ontvangt u via DHL.

Verzenden Annuleren:
Annuleren kan tot dat het verzendlabel is gemaakt. Dit kan geheel kosteloos. Is het verzendlabel gemaakt dan zijn de verzendkosten voor Uw rekening.

Retourneren
U heeft een bedenkingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk boeken/patronen en artikelen die voor U speciaal besteld zijn en samengestelde producten/pakketten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Indien Uw bestelling retour komt wegens niet aannemen, verkeerd adres of na meerdere mislukte aflever pogingen, worden de kosten van het terug sturen verrekend met het bedrag wat U terug betaald krijgt.

De kosten van het retour sturen komen op uw rekening. De kosten van verzenden en de geretourneerde producten zullen worden teruggestort op uw rekening. Stuurt u een deel

Neem voor het retourneren contact met ons op via retour@de5klavertjes.nl.

Eventueel betaalde bedragen worden binnen maximaal 10 werkdagen aan u terugbetaald nadat wij het pakket ontvangen hebben.

Retouradres:
De 5 klavertjes
t.a.v Retourafdeling
Bommersheufsestraat 19
6901 JZ Zevenaar